Harskarning i v

Min kusin är mycket förtjust i att leka med hår, du kan slå henne med porer och kamma henne också. Hon är också inblandad i detta, att om hon vill att allt ska se bra ut, kan hon ordna en flätad sex gånger, ibland sätta hårtillbehör på dem eller klämma fast dem. Han älskar skolarbetet mest och ger det till dem. Hennes nya roll som Princesses Joker var också kul och hon behövde bra frisyrer och kläder. Vid kontakt sank min mamma hennes lilla flätor med data som inte fanns i band. Senare sa den här charmiga tjejen nej nej, inte en gång. Jag kommer att se snyggare ut i låsningarna ... och det började. Fyrtiofem minuter överklockning och modellering. Hon såg vacker ut som en viktig prinsessa. Först när hon är med aristokrater ändrade hon sig ganska snabbt. Räknar inte med det sista, att det har gått mer än två timmar sedan mötet började. Plötsligt ... helt förändrade konceptet, och i sin stil låter det mindre så "nej, jag vill inte göra det, jag påminner mig inte om en aristokrat som är långt ifrån att arbeta". Hon krävde en ny frisyr, hennes hår tucked i perspektivet av en lös coca. Eftersom vi naturligtvis, som vi sa tidigare, vi redan är en händelse vid hårets framställning, gick det väldigt smidigt. Hennes mamma, å ena sidan, var jag gjord av en annan på några minuter.

De bästa hårnålarna för tjejer