Har pa det arliga barnet

Min kusin älskar att leka med hår, du kan slå det i timmar och borsta upp det. Samtidigt absorberas det ordentligt, att för att göra hela utseendet perfekt, kan man förbättra en flätad sex gånger, ibland sätta på hårborsteenheter eller fästa dem med klämmor. Den mest kära skolan visar och samlar till dem. Hennes nya skapelse av drottningen av mischief var både kul och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. I början plockade min mamma mycket flätor med band som var fästade på dem. Efter en stund sa den här utmärkta lilla tjejen nej, nej, och om och om igen. Så ska jag förvänta mig det i lyckat hår .... det började. Fyrtiofem minuters filmning och skrivning. Hon såg aristokratisk ut som en stor drottning. Och som det ibland händer med aristokrater, ändrade hon sig ganska snabbt. Förlitar sig inte på nutiden att nästan två timmar har gått sedan början av uppträdandet. Oväntat ... förändrade helt konceptet, medan det i hennes tal var lite ingenting som "nej, jag vill inte göra det, jag påminner mig inte om en aristokrat som är hennes slavflicka". Hon krävde en ny frisyr, ordnade hår i perspektivet av en fylld coca. Eftersom vi naturligtvis, som jag skrev ovan, redan har övning i att forma håret, gick allting särskilt snabbt. Hennes mamma, på min egen sida, gjordes ytterligare en tjugo minuters tid.

De bästa hårnålarna för tjejer