Har och stress

Min systerdotter har mycket hårbehov, du kan slå henne i timmar och få dem att göra det. Samtidigt absorberas den ordentligt, att om du behöver se den vacker, kan du lägga en flätad sex gånger, klistra hårbågar på den någon gång eller klämma den. Han gillar verkligen skolarbetet och tar sig till dem. Hennes nya skapelse av Princess Scent var också kul och hon behövde en perfekt frisyr och outfit. I början hade min mamma flätat många av hennes flätor med bågar monterade i dem. Då sa den här vackra tjejen nej, nej, och inte en gång till. Jag kommer se snyggare ut i hanterat hår .... så det började. En halvtimme förvaltning och modellering. Hon såg fantastiskt ut som en riktig prinsessa. Men när hon stannar med de bortskämda tjejerna bytte hon sig ganska snabbt. Oavsett nuvarande har det varit mer än två timmar sedan prestanda började. Plötsligt ... hon ändrade helt sina idéer, men i sitt tal låter det mycket som "nej, jag vill bara inte, eftersom jag inte minns prinsessan, högst hennes underordnade." Hon frågade sig en ny frisyr, hennes hår klippt i sidan av en lös coca. Eftersom vi naturligtvis, som jag skrev ovan, redan har färdighet att knyta håret så att detsamma går för oss mest snabbt. Hennes mamma, från ena sidan av mig, var redo för olika tjugo minuter.

Alpha Testogain

Kontrollera var du ska köpa hårnålar