Har for flator

Min systerdotter uppskattar att leka med hår, du kan slå henne för dagar och kamma och kamma den. Det absorberas också verkligen, att om jag vill få det att bli perfekt, kan jag göra en flätad ett dussin gånger, ibland klä på hårtillbehör eller stifta det. Han älskar skolprogram och hanterar dem. Hennes nya skapelse av drottningen av moth är också kul och jag skulle vilja ha den perfekta frisyren och klänningen. I början instämde min mamma henne med några flätor med bågar monterade i dem. Efter en stund sade den underbara elvaåringen nej nej, inte en gång till. Jag kommer att vänta mycket i lägenheterna .... ja det började. Fyrtiofem minuters överklockning utöver deras inriktning. Hon såg ljuvlig ut som den viktiga drottningen. Men när hon händer med aristokrater, ändrade hon sig ganska snabbt. För att inte nämna det faktum att i början av att producera några dussin timmar har gått. Oväntat ... helt förändrade tanken, och i hennes tal låter det nästan så mycket som "Inte, jag gillar det inte, eftersom jag inte minns drottningen, som är mest gynnsam för henne". Hon krävde en ny frisyr, fastnade håret som en fylld coca. Lyckligtvis, naturligtvis, som jag skrev ovan, har vi nu kunskapen att klippa håret, vilket var vad som gick bäst. Hennes mamma från någon sida av mig och nästa på tjugo minuter var perfekt.

De bästa hårnålarna för tjejer